Fokus på – et talerør til lokale foreninger, erhverv og politik

”Fokus på…” er taletid direkte til SydMedier.dk’s seere og lyttere. Her får I mulighed for at fortælle om både aktuelle og mere generelle emner fra jeres egen verden eller et andet emne, der har lokal interesse.

SydMedier.dk tilbyder repræsentanter fra foreninger, erhverv og politik på Sydsjælland, Møn og Falster, at få gratis sendetid på SydMedier.dk’s kanaler i form af et studie-program, der optages i SydMedier.dk’s studie centralt i Vordingborg.
I står for indholdet, SydMedier.dk står for teknik, sparring, input og idéer. Rent praktisk foregår det sådan, at det er jer, der taler direkte til kameraet og til hinanden. I er vært på programmet. Programmerne optages ”Live on tape” – dvs. de produceres færdigt med det samme og kun hvis der er en særlig grund redigeres de efterfølgende.

Udgives på YouTube og måske som podcast – der er mange seere og lyttere klar

SydMedier.dk står for produktionen og distributionen som p.t. består af www.sydmedier.dk, facebook og YouTube. Derudover vil det enkelte program også blive udgivet som podcast hvis det egner sig til det. P.t. har SydMedier.dk’s facebook-side langt over 9.000 følgere og facebook-siden vil i høj grad være kanalen til at drive markedsføring af indholdet. SydMedier.dk har også en facebook-gruppe med over 7.000 følgere, der handler om ledige job i området. Så programmer med indhold, der relaterer til dette emne, kan markedsføres her også. Podcastplatformen vil være helt ny, men det forventes hurtigt at få en del lyttere, da podcast er et medie flere og flere benytter. Der arbejdes på at kunne udkomme på flere platforme.

Professionelt studie

Produktionen vil foregå i et professionelt studie med godt lys, god lyd og grafisk indpakning. Som din baggrund i studiet vil der kunne vises relevante billeder, der har med emnet at gøre. Varigheden på et program kan variere, men bør vare mindst 15 minutter – og i princippet er der ingen øvre tidsgrænse. I programmet vil der være mulighed for at afspille video-indslag som foreningen selv har produceret til udsendelsen på forhånd.

Hvorfor?

Fordelen for jer er bl.a.:

– Nem tilgang til videoproduktion, der fremstår i et professionelt setup. Tænk kun på indholdet. Teknik, produktion og distribution klarer SydMedier.dk.
– Gavn af at ligge på en platform med mange andre programmer – en on-demand tv-station / podcast.

Hvordan?

Det er Sydmedier.dk, der afgør om emnet rammer bredt nok til at det skal/kan produceres. Der laves en aftale mellem jer og SydMedier.dk om rammerne. Det er vigtigt, at ”Ugens gæst” ikke fremstår som decideret reklame for foreningen, en virksomhed eller et parti – eller med
meget specifikke politiske holdninger, men et reelt program med indhold, der kan have en bredere interesse. Et program kan f.eks. godt bestå af egne ekspert(er) på forskellige områder, hvor der fortælles om ny udvikling indenfor de pågældende områder.

Mulighederne er mange – her nogle eksempler til inspiration:
– Vores sportsforening har ambitioner om, at rykke op og derfor gør vi dette og dette….
– I vores forening følger vi altid med udviklingen og vi ved, at dette og dette bliver vigtigt for vores medlemmer i fremtiden….
– I vores forening har vi haft stor succes med… og det vil vi gerne fortælle om til inspiration for andre foreninger….
– I vores forening har vi planer om…. Og det kunne vi godt tænke os, at få nogle input til og komme i dialog om her….
– Vores forening vil gerne understøtte udviklingen af foreningslivet og har disse input til hvad der kan gøres bedre….
– Vores forening gør meget for at blive klimavenlige og vi vil gerne dele vores erfaringer med andre her….
Rettighederne til programmerne vil tilhøre SydMedier.dk, men foreningen kan naturligvis dele udsendelserne fra SydMedier.dk’s platforme som link eller embeddet video og på den måde gøre brug af dem.

Hvem er SydMedier.dk?

SydMedier.dk er helt uafhængig. SydMedier.dk ejes af Peak Production ApS i Vordingborg, der arbejder med Web og Video. Peak Production ApS ejes af Kim Ingemann Erichsen, der har en baggrund i Tv-branchen som Tv-producer og fotograf. Har blandt andet arbejdet for TV 2, Danmarks Radio og TV3 og har produceret utallige studieprogrammer på bl.a. TV2 Øst.

Interesseret?

Er dette noget for din forening?
Så skriv til redaktion@sydmedier.dk eller ring på tlf. 71 90 34 60. Du kan også udfylde vores kontaktformular lige her.

 

Her kan du se tidligere programmer i “Fokus på…” serien: