Sydmedier.dk Partner

Vi taler vores område op – Bliv en del af det

Sydmedier.dk fortæller om hvad der sker på Sydsjælland og Falster.
Siden er reklamefri, men det er naturligvis ikke gratis, at drive sådan en side og du kan bakke økonomisk op omkring projektet ved at blive Partner. På den måde viser du, at du bakker op om en reklamefri side, der har til formål, at tale vores område op og fortælle om alle de spændende ting, der foregår her. Vi har alle gavn af, at udbrede kendskabet til hvad der sker i vores område og din støtte gør det muligt at vise flere positive sider fra vores landsdel.

Erhverv / Forening
Der er flere niveauer af Partnere og priserne pr. år er (excl. moms – der fremsendes faktura):
Erhverv: Guld – kr. 5.000.- | Sølv – kr. 2.500.- | Bronze – kr. 1.000.-
Forening: Guld – kr. 2.500.- | Sølv – kr. 1.000.- | Bronze – kr. 500.-

Privatperson
Du er meget velkommen til at bakke op som privatperson. Det koster kr. 250.- pr. år og du kan indbetale beløbet til dette MobilePay nr: 65570. Husk at skrive “Partner” som besked og send en mail til kontakt@sydmedier.dk om at du har sendt en betaling og hvilket navn du vil have vist. Så får du også vist dit navn på “Tak til”-løbebåndet og her på siden.

Man får vist sit logo (med link) på denne side, så længe man er Partner. Der listes alfabetisk indenfor hver kategori. Derudover vises Partnere i løbebåndet øverst på alle sider – disse vises i tilfældig rækkefølge indenfor hver kategori – først Guld, derefter Sølv, Bronze og til sidst privatpersoner. Det er naturligvis også muligt, at være anonym Partner hvis det ønskes.

Skriv til kontakt@sydmedier.dk eller ring på tlf. 71 90 34 60 hvis du ønsker at høre nærmere.

Sydmedier.dk Partnere:

Guld

Sølv

Bronze

Privatpersoner

Ingen endnu