STARS præsenterer Popkorn Nordic 2021 – Musikkonkurrence for upcoming bands

Popkorn Nordic er et nordisk program for udvikling af upcoming artister og band. Det transnationale samarbejde har kørt siden 2019 med over 150 livekoncerter i Skåne og på Sjælland og med talentudvikling af over 100 artister fra hele området. De har skabt netværk over sundet og fået nye kompetencer i deres musikalske udvikling gennem et forløb med talentudvikling via læringsforløb og branchemøder og et turnerede koncertkoncept med koncertrunder på sjællandske og skånske spillesteder.

Glæd jer til en aften med live-musik fra morgendagens nye stjerner.

ACTS:

Vic Tayla
Vic Tayla besidder en genremæssig alsidighed, som tager lytteren igennem energiske guitar-pop numre, tungere synth-rock og 80’er inspireret pop/R&B. Fællesnævnerne er svævende synthesizers, jangly guitarer og smitsomme beats med jordnære tekster.
https://www.facebook.com/victayla

Rosa & the Salmons
Rosa and the Salmons spiller originale sange inspireret af RnB, Neo Soul og Jazz.
Deres musik er varm, ærlig og farverig, og blander retro og moderne lyde, der trækker lytteren ind i en groovy boble af gode stemninger.
https://www.facebook.com/Rosaandthesalmons/

Himmerbarn
Original musik og hverdags-eksistentialistisk lyrik om livets op- og nedture, oftest med håbet i horisonten.
Himmerbarn lyder af kærlig, legende folkepop drysset med bluesy vibes og traditonel folkemusik. I musikken næres energisk håbet om en lysere fremtid, om fornyelsen, og om at der en dag er færre fremmede i verden.
https://www.facebook.com/Himmerbarn/

Blød Overgang
Blød Overgang er en nyopstartet gruppe bestående af 5 venner som alle deler kærligheden til musik. Lyden er inspireret af klassisk pop musik og disko-vibes. Vokalisterne Emil og Jens skaber en god blanding af poppede omkvæd og skarpe rapvers.
https://www.instagram.com/bloed.overgang/

CHILI
CHILI repræsenterer en generation af følsomme unge mennesker, der både kan være utrolig skrøbelige og ængstelige, men samtidig enormt velreflekterede og selvbevidste. Hendes musik er indbegrebet af intimitet, autencitet, og indelighed.
https://www.instagram.com/chiliintasan/

Om fem år står du måske og tænker tilbage på denne aften, hvor du var en af de første, der opdagede de nye store stjerner på musikscenen. POPKORN NORDIC er Sjællands og Skånes nye dansk/svenske TALENTUDVIKLINGSPLATFORM.

Undervejs modtager alle deltagende bands coaching fra den danske og svenske musikbranche. Præmierne er lønnede festivaljobs i Danmark og Sverige og et skræddersyet coachingforløb.
Juryen består af brancheperson Mikkel Wad Larsen + kunstnerisk leder på det pågældende spillested samt en musikrepræsentant udpeget af spillestedet.
ALLE PUBLIKUMMER HAR OGSÅ STEMMERET PÅ AFTENEN, OM HVEM DER GÅR VIDERE. STEMMESEDLER UDLEVERES EFTER ALLE ACTS HAR SPILLET.

INDLEDENDE RUNDER
31.8.21 Gimle, Roskilde
03.9.21 Slagelse Musikhus
23.9.21 Stars, Vordingborg
30.9.21 Richter, Gladsaxe
Kvartfinale
31.10.21. Loppen, Kbh
05.11.21 Tapperiet, Køge
Semifinale
25.11.21 Kulturværftet, Helsingør
Finale
22.01.22 The Tivoli, Helsingborg (SE)

Popkorn Nordic – Musikkonkurrence

STARS // Torsdag den 23. september 2021
Showstart kl. 19:30 // Døre kl. 19:00 – Koncerten er stående

Forsalg: 50,-
Dørsalg: 50,-

Billetter købes på stars.dk
STARS // Algade 84, 4760 Vordingborg

Del:
Facebooktwitterlinkedinmail

Relaterede artikler

Stort boligbyggeri bringer nyt liv til Sydhavnen i Vordingborg

Stort boligbyggeri bringer nyt liv til Sydhavnen i Vordingborg

Mere end 130 moderne boliger er på vej til havnefronten i Vordingborg. Det oplyser Kiss Development i en pressemeddelelse. Her bliver plads til alle generationer, inklusive 60 ældre på kommunens første privatdrevne friplejehjem. De mange boliger vil for alvor etablere...

Skæbnens Labyrint i Nordfalsters Koncertshus 5. november

Skæbnens Labyrint i Nordfalsters Koncertshus 5. november

Kulturstedet i Nørre Alslev Langgade byder på improviseret musikdramatisk forestilling. De medvirkende er pianist Lars Fjeldmose, skuespiller og sanger Pernille Sørensen og skuespiller og instruktør Christian Damsgaard. Sidstnævnte er initiativtager til, at der igen...

Bliv tilmeldt Sydmedier.dk’s
gratis nyhedsbrev