STARS præsenterer SmallStars Songwriters feat. Krishna Black Eagle

SmallSTARS Songwriters er en aften, der tager tekster og sangskrivning alvorligt, og som tilbyder en scene, hvor du kan dele dine egne sange med publikum og andre sangskrivere.

Denne aftens gæst er: Krishna Black Eagle

KRISHNA er en international kunstner med blandet arv: Cherokee Indian, sort amerikansk og dansk. Han voksede op mellem New York og København og var dér vidne til Led Zeppelin’s første show nogensinde og oplevede også Jimi Hendrix live, hvilket afstedkom beslutningen om at blive professionel musiker. Med afsæt i hans oprindelse skaber han sin helt egen banebrydende rock funderet på akustiske og elektriske guitarer, hjemsøgt af Cherokee Indian chant. Hans karismatiske personlighed og imponerende sjælfulde stemme, som i øvrigt spænder over hele fem oktaver, gør ham til en imponerende kunstner.

Hvis du selv vil spille, kan du melde dig til på forhånd ved at skrive til andy@stars.dk, eller du kan møde op på dagen og melde dig til inden kl. 19:30. STARS har et klaver stående, og ellers skal du bare tage dit eget instrument med, hvad enten du akkompagnerer dig selv på guitar, harmonika eller sav. Du må også gerne have en ven med, der kan spille til, hvis du har lyst – det vigtige er, at alle genrer er velkomne, bare du selv har skrevet musikken eller teksten.

SmallStars Songwriters
STARS // torsdag den 24. juni 2021

Start kl. 19:00 // Døre kl. 18:30 – Siddende
Entré ved indgangen: 20,-

STARS // Algade 84, 4760 Vordingborg

Del:
Facebooktwitterlinkedinmail

Relaterede artikler

STARS præsenterer IAMJJ

STARS præsenterer IAMJJ

Der er ingen i Danmark, der kan det, IAMJJ kan, og vi er derfor stolte over og glæder os til at byde den danske rockpoet velkommen. Den blot 27-årige danske sangskriver IAMJJ tumler med de største emner i sine sange, og han tør pege på de største navne som...

Hvilke idrætsfolk har  fortjent 120.000 kroner?

Hvilke idrætsfolk har fortjent 120.000 kroner?

Stor idrætsfest i Mønshallerne den 14. oktober - og det haster med kandidater... Torsdag den 16. september er sidste frist for at komme i betragtning til en sand pengeregn, når Vordingborg Idrætsråd og Vordingborg Kommune i samarbejde med Øernes Revision, SuperBrugsen...