STARS præsenterer The Consolation + support: Starlingville

Er du til solid, håndspillet roots og country, med uafrystelige og iørefaldende sange, så er The Consolation et band, du ikke må snyde dig selv for.

The Consolations musik er blevet kaldt alt lige fra “americana” til “country rock” til “alternativ country” og “hjertelandsrock”. Bandets inspiration udspringer da også fra de amerikanske traditioner, og musikken rummer elementer af både country, roots, folk, rock og blues.

I tourbussen lytter bandmedlemmerne til både nyt og gammelt, og lader sig påvirke musikalsk af både country-koryfæer som Johnny Cash, Waylon Jennings og Willie Nelson, country rock helte som The Band, Eagles, Tom Petty og Bruce Springsteen, og kontemporære navne som Jason Isbell, Sturgill Simpson og Chris Stapleton.

Det stærkt spillende og veloplagte band, der har medlemmer fra hele landet, men til daglig har base i København, består af Leif Bruun (pedal steel guitar), Sven Busck Andersen (trommer), Jacob Svensson-Hahn (bas), Vincent Daly (guitar) og så selvfølgelig sangskriver og komponist Nis Gaarde (vokal, guitar), hvis varme baryton sangstemme er med til at give The Consolation et udtryk, der er helt unikt for den danske scene. Med sig har herrerne korsangerinde Emma Sommer, hvis smukke harmonier også kan høres på de seneste udgivelser. Live leverer The Consolation et velspillet og medrivende show, med masser af nærvær, elegance og overskud, og hvor der både er sange til hjertet, til hjernen og til dansefødderne.

Support: Starlingville
Starlingville er et nyt dansk band som spiller musik i Country/Folk traditionen – Det er elektrisk roots-rock med slide guitar, melodiske hooks og med musikalske referencer til bands som Whiskytown og Texas. Det er håndholdt, ærligt, fyldt med spilleglæde og med fokus på fortællingen af den gode historie.

The Consolation
Support: Starlingville

STARS // Torsdag den 30. september 2021
Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00 – Koncerten er siddende

Forsalg: 170,-
Dørsalg: 190,-

Billetter købes på stars.dk
STARS // Algade 84, 4760 Vordingborg

Del:
Facebooktwitterlinkedinmail

Relaterede artikler

Stort boligbyggeri bringer nyt liv til Sydhavnen i Vordingborg

Stort boligbyggeri bringer nyt liv til Sydhavnen i Vordingborg

Mere end 130 moderne boliger er på vej til havnefronten i Vordingborg. Det oplyser Kiss Development i en pressemeddelelse. Her bliver plads til alle generationer, inklusive 60 ældre på kommunens første privatdrevne friplejehjem. De mange boliger vil for alvor etablere...

Skæbnens Labyrint i Nordfalsters Koncertshus 5. november

Skæbnens Labyrint i Nordfalsters Koncertshus 5. november

Kulturstedet i Nørre Alslev Langgade byder på improviseret musikdramatisk forestilling. De medvirkende er pianist Lars Fjeldmose, skuespiller og sanger Pernille Sørensen og skuespiller og instruktør Christian Damsgaard. Sidstnævnte er initiativtager til, at der igen...

Bliv tilmeldt Sydmedier.dk’s
gratis nyhedsbrev