Den bedste livemusik fra Sjælland og Skåne skal findes – kalder på alle talenter fra Sydsjælland!

17. juni 2021

Så er det nu, at lokale bands og artister skal tilmelde sig talentudviklingsprogrammet POPKORN NORDIC og få mulighed for at møde den danske og svenske musikbranche og spille på de store scener.

Skåne og Sjællands talentlag skal forbindes via livekoncerter, netværksarrangementer og seminardage. Derfor leder POPKORN NORDIC sammen med STARS i Vordingborg nu efter de bedste lokale bands og artister fra hele Sydsjælland! POPKORN NORDIC er for alle bands og artister, som spiller egne numre uanset genre og som er bosat på Sjælland eller i Skåne.

POPKORN NORDIC skyder de næste stjerner afsted

Programmet skydes i gang med livekoncerter fra sensommer på toneangivende spillesteder over hele Sjælland. Lyttejuryen bag POPKORN NORDIC sidder allerede nu klar til at udvælge deltagerne.

Så hvis man gerne vil ud og spille til efteråret, og man samtidig er klar til at udvikle sig som band/artist sammen med andre dygtige musikacts, så er det nu, man skal tilmelde sig!

Gevinsten for de liveacts, der klarer sig bedst, er et skræddersyet coachingforløb og festivaljobs på Helsingør Festival 2021 og i Sverige. POPKORN NORDIC handler først og fremmest om at udvikle sit musikalske talent. Derfor modtager alle deltagende bands og artister coaching og møder den danske og svenske musikbranche undervejs.

Tilmeldingsfrist 15. aug. 2021.

Tilmelding: https://kuto.dk/popkorn-nordic-2021-tilmelding/

INDLEDENDE RUNDER

31. aug. Gimle, Roskilde
3. sep. Slagelse Musikhus
23. sep. Stars, Vordingborg
30. sep. Richter, Gladsaxe

KVARTFINALER

14. okt. Tapperiet, Køge
31. okt. Loppen, Kbh

SEMI- OG FINALE

25. nov. Kulturværftet, Helsingør
22. jan 2022 – The Tivoli, Helsingborg (SE)

SAMARBEJDSPARTNERE

8 Partnere: Mejeriet i Lund (SE), Skånsk Live (SE), Gimle Roskilde, Tapperiet Køge, Loppen Kbh,
Helsingør Festival, HX Festival (SE), Stars Vordingborg, Slagelse Musikhus, Helsingborg/Helsingør
samarbejdet, Studiefrämjandets 9 skånske satellitenheder.

Del:
Facebooktwitterlinkedinmail

Relaterede artikler

STARS præsenterer IAMJJ

STARS præsenterer IAMJJ

Der er ingen i Danmark, der kan det, IAMJJ kan, og vi er derfor stolte over og glæder os til at byde den danske rockpoet velkommen. Den blot 27-årige danske sangskriver IAMJJ tumler med de største emner i sine sange, og han tør pege på de største navne som...

Hvilke idrætsfolk har  fortjent 120.000 kroner?

Hvilke idrætsfolk har fortjent 120.000 kroner?

Stor idrætsfest i Mønshallerne den 14. oktober - og det haster med kandidater... Torsdag den 16. september er sidste frist for at komme i betragtning til en sand pengeregn, når Vordingborg Idrætsråd og Vordingborg Kommune i samarbejde med Øernes Revision, SuperBrugsen...