En ny konge indtager Vordingborg

Torsdag den 30. september indtager en ny og moderne konge Vordingborg, når Danmarks Borgcenter inviterer til musikalsk foredrag om ‘The King of Rock ‘n’ Roll’ sammen med foredragsholder Stig Ulrichsen.

Valdemar Sejr, Valdemar Atterdag og Valdemar Den Store. Alle har de regeret i fordums tid og kunnet kalde sig konger af Danmark og Vordingborg.

En anden der i den grad også kan kalde sig konge – ikke af Danmark men af hele verden – er musik-legenden Elvis Presley, der med sine fængende melodier og sit stilistiske udtryk gennem generationer har formået at imponere, fortrylle og bjergtage folk i alle aldre – noget der gør, at han stadig den dag i dag sidder øverst på rockens trone som ‘The King of Rock ‘n’ Roll’.

… Og torsdag den 30. september kan du genopleve kongen af rock, når Danmarks Borgcenter inviterer indenfor i museets atmosfæriske rammer til et show, du sent vil glemme.

Sammen med en af landets mest populære og travle foredragsholdere, Stig Ulrichsen, vil du få historien om kongen på en så levende og fantastisk måde, at det for en kort stund føles som om, at han står lige foran dig.

Stig Ulrichsen er forfatter og foredragsholder, og har gennem tiden skrevet tre bøger og et utal af artikler om Elvis Presley. Idag rejser han landet tyndt med sit foredrag om Kongen af Rock.

I et show fyldt med sjove anekdoter og skøre historier, fortalt til Stig af Elvis’ egne nærmeste venner, kærester og musik-kammerater bliver du underholdt fra ende til anden om hele Elvis’ fantastiske og forfærdelige liv med alle dets op- og nedture.

En foredragsrække om moderne kulturkonger

‘Moderne konger’ er en foredragsrække arrangeret af Danmarks Borgcenter, som vender blikket væk fra den traditionelle kongerække og i stedet zoomer ind på nogle af historiens mere moderne kulturkonger. Tidligere har museet haft besøg af Danmarks målkonge nr. 1 i form af den folkekære Preben Elkjær, og nu er det så blevet tid til at invitere kongen af rock indenfor.

Hele foredragsrække og alle kommende arrangementer arrangeret af Danmarks Borgcenter kan findes på www.museerne.dk/events

Praktisk information

Adresse: Danmarks Borgcenter, Slotsruinen 1, 4760 Vordingborg
Dato & tid: 30. september, 19.30 – 21.00
Døre er åbne: 19.00 – 19.25.
Alm. billetpris: 165 kr. (inkl. museumsentré)
Museumsforeningen Sydsjællands & Møn: 145 kr. (inkl. museumsentré)
Årskort billetpris: 125 kr.

Billetter kan købes på www.museerne.dk/events

Billetten inkluderer entré til Danmarks Borgcenter den pågældende dag inden for museets almindelig åbningstid.

Del:
Facebooktwitterlinkedinmail

Relaterede artikler

Stort boligbyggeri bringer nyt liv til Sydhavnen i Vordingborg

Stort boligbyggeri bringer nyt liv til Sydhavnen i Vordingborg

Mere end 130 moderne boliger er på vej til havnefronten i Vordingborg. Det oplyser Kiss Development i en pressemeddelelse. Her bliver plads til alle generationer, inklusive 60 ældre på kommunens første privatdrevne friplejehjem. De mange boliger vil for alvor etablere...

Skæbnens Labyrint i Nordfalsters Koncertshus 5. november

Skæbnens Labyrint i Nordfalsters Koncertshus 5. november

Kulturstedet i Nørre Alslev Langgade byder på improviseret musikdramatisk forestilling. De medvirkende er pianist Lars Fjeldmose, skuespiller og sanger Pernille Sørensen og skuespiller og instruktør Christian Damsgaard. Sidstnævnte er initiativtager til, at der igen...

Bliv tilmeldt Sydmedier.dk’s
gratis nyhedsbrev