Produktionsskolen Strømmen inviterede traditionen tro inviterede samarbejdspartnere og venner af huset inden for til en hyggelig aften fredag d. 24. marts 2017.
Der var stor travlhed i køkkenet da 20 unge elever skulle kokkerere, anrette og servicere en 5 retters gourmet middag for de ca 70 fremmødte gæster. Flaget var hejst og indenfor blev man taget pænt imod og ført til et veldækket bord.
Retterne blev præsenteret af eleverne på skift, hvortil vinen blev leveret og præsenteret af Flemming Nielsen fra Fens Wine fra Brugsen i Fensmark.
I en pause mellem osten og desserten kunne man gå på indkøb i de tilstødende lokaler, hvor eleverne solgte ud af deres håndværk. Samtidig kunne der købes et par gode flasker vin.
Aftenen sluttede med en tale fra skolens bestyrelsesformand som roste eleverne for den flotte præsentation og det mod der blev udvist med både at fremtrylle de lækre retter, men også ikke at ryste på hånden når den fine og velsmagende vin skulle skænkes
Menu:
Forret: LakseTabas. Hertil serveres hvidvin ”Santa Chiara”
Mellemret: Okse Rilette. Hertil servers ”Gino Rosso Vento”
Hovedret: Unghane Terrin. Hertil serveres ”Chateau Vaugelas (V) Corbieres”
Dessert 1. Danske oste med sprødt. Hertil serveres ” Ferreira 10 års Tawny”
Dessert 2. Variation af chokolade mousse hertil serveres ” Floralis Moscatel Oro”