Skal Vordingborg by have fibernet?

15. juni 2021

Først – denne artikel er ikke et betalt indlæg og er altså ikke en reklame.
Den er blot et oplæg til diskussion om hvorfor eller hvorfor ikke indbyggere i Vordingborg by benytter chancen for at få tilknyttet fibernet til deres bolig.

Lige for tiden kører Fibia en kampagne i Vordingborg for at få indbyggerne tl at koble sig på fibernettet.

Fiber er en lynhurtig forbindelse med lyslederkabler der kan overføre gigantiske mængder af data. Og fiber overgår langt hvad man kan trække igenne et ældre kobberbaseret kabel.

I Vordingborg er rigtig mange koblet op på internettet gennem deres tv-kabel. Men på et tidspunkt vil det ikke kunne følge med mere.

Lige nu er der mulighed for at få sin bolig koblet billigt på fibernettet og man binder sig kun for en kort periode. Så man kan sådan set vælge, at få fiberforbindelsen og efterfølgende vælge at beholde sin gamle forbindelse hvis man har det bedst med det. Men man har så givet sin bolig noget værdi, da det at være koblet til fibernettet også er noget der har værdi i en salgssituation.

Før Fibia gør alvor af at etablere fibernettet i Vordingborg by kræver det, at der er 277 husstande der tilmelder sig senest d. 30. juni. 2021.

Og den billigste model 3 x kr. 259.- for 70/70 Mbit inkl. opkobling til fibernettet. Så for kun kr. 777.- kan du sikre dig adgang til fibernettet fra din bolig. Det giver rigtig god mening at gøre. Hvordan fremtidens internet ser ud ved ingen – men fiber vil nok være en del af fremtiden.

I skrivende stund er der kun lige over 100 tilmeldte i følge Fibias hjemmeside – forbavsende få.

Så – skal vi give Vordingborg et løft og få fibernet i Vordingborg by?

Deltag i debatten på Vordingborg.net’s facebook-side: facebook.com/www.vordingborg.net

Del:
Facebooktwitterlinkedinmail

Relaterede artikler

STARS præsenterer IAMJJ

STARS præsenterer IAMJJ

Der er ingen i Danmark, der kan det, IAMJJ kan, og vi er derfor stolte over og glæder os til at byde den danske rockpoet velkommen. Den blot 27-årige danske sangskriver IAMJJ tumler med de største emner i sine sange, og han tør pege på de største navne som...

Hvilke idrætsfolk har  fortjent 120.000 kroner?

Hvilke idrætsfolk har fortjent 120.000 kroner?

Stor idrætsfest i Mønshallerne den 14. oktober - og det haster med kandidater... Torsdag den 16. september er sidste frist for at komme i betragtning til en sand pengeregn, når Vordingborg Idrætsråd og Vordingborg Kommune i samarbejde med Øernes Revision, SuperBrugsen...