STARS præsenterer Bersærk + support: Vansind

I kølvandet på de hedenske heavy rockere BERSÆRKs tredje album ‘SOL’ er bandet nu på Danmarkstour i 2021. ’SOL’ har allerede høstet store anmelderroser og “Danmarks bedste live band” er der gentagne gange blevet udtalt om Bersærk.

Bandets intensitet er bestemt ikke blevet mindre over tid, hver koncert leveres med en tilstedeværelse ud over det sædvanlige og med det mest ambitiøse og hårdtslående album til dato i ryggen, er der hermed lagt på bålet til en af de helt store, intense oplevelser med tungrock-orkestret BERSÆRK.

BERSÆRK

BERSÆRKs nye album ‘SOL’ er en ambitiøs og episk plade, der viser nye sider af bandet og beskriver menneskets kamp gennem krig, død og forfald for omsider at nå til genfødsel og sejr. De ti nye sange på ‘SOL’ udspiller sig som altid i BERSÆRKs mytiske univers, hvor fortidens nordiske livsverden får nyt liv i en nutidig kontekst, alt sammen energisk tilvejebragt af bandets groovende melodiske tung-rock og alsidige sangskrivnings-talent.

Support: Vansind
Vansind blev dannet i sommeren 2019 som et folk-inspireret metal band. Bandet har sin hjemstavn i Slagelse på Vestsjælland selvom medlemmerne er fra hele landet. Der er store forskelle i den musikalske baggrund, men kærligheden til musikken er et samlende omdrejningspunkt i ønsket om i fælleskab at tilføje noget nyt og anderledes til den danske folk metal scene. Med rødderne godt plantet i den danske muld ønsker Vansind at byde op til kamp, kædedans og løftede drikkehorn med de folk inspirerede melodier, som møder tung metal, mørk growl og ren kvindevokal. Tekstuniverset er inspireret af den mørkere side af den nordiske mytologi og skandinaviske sagn og historie.

Vansind

Debuterende i 2020 med singlen ’Valborgsnat’ og med den opfølgende ep ’MXIII’ i 2021, er Vansind klar til at indtage de danske spillesteder. Så medbring jeres møer og slut jer til os til en energisk folk metalaften hvor, hvis du deltager i festen, Vansind vil give dig en mulighed for at få et flygtigt glimt af Valhal.

Bersærk
Support: Vansind

STARS // Fredag den 1. oktober 2021
Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00 – Koncerten er stående

Forsalg: 200,-
Dørsalg: 220,-

Billetter købes på stars.dk
STARS // Algade 84, 4760 Vordingborg

Del:
Facebooktwitterlinkedinmail

Relaterede artikler

Stort boligbyggeri bringer nyt liv til Sydhavnen i Vordingborg

Stort boligbyggeri bringer nyt liv til Sydhavnen i Vordingborg

Mere end 130 moderne boliger er på vej til havnefronten i Vordingborg. Det oplyser Kiss Development i en pressemeddelelse. Her bliver plads til alle generationer, inklusive 60 ældre på kommunens første privatdrevne friplejehjem. De mange boliger vil for alvor etablere...

Skæbnens Labyrint i Nordfalsters Koncertshus 5. november

Skæbnens Labyrint i Nordfalsters Koncertshus 5. november

Kulturstedet i Nørre Alslev Langgade byder på improviseret musikdramatisk forestilling. De medvirkende er pianist Lars Fjeldmose, skuespiller og sanger Pernille Sørensen og skuespiller og instruktør Christian Damsgaard. Sidstnævnte er initiativtager til, at der igen...

Bliv tilmeldt Sydmedier.dk’s
gratis nyhedsbrev