STARS præsenterer Burgere & Blues

Sommeren er kommet og vi slutter forårssæsonen af, og fejrer at musikken igen kan spille live, med en lækker omgang blues og burgere i STARS’ hyggelige gård fredag den 2. juli.

Arrangementet starter kl. 17 hvor SmallStars Blues Band går på scenen og giver et par numre i eftermiddagssolen, imens tænder de gode folk fra The Burger op i grillen og lader duften af nystegte bøffer brede sig i gården. Kl. 18 spiser vi den lækre blues-burger som The Burger har kreeret specielt til lejligheden – der er selvfølgelig sprøde fritter og dip til.

Burgermenuen koster 89,- og entréen er 50 kr.
Du kan sikre dig en plads og undgå udsolgt ved at købe billet til mad og entré på forhånd på stars.dk
Efter maden går SmallStars Blues Band på scenen igen og de har lovet at det bliver en helt og aldeles svedig aften i deres selskab.

I tilfælde af dårligt vejr rykker arrangementet ind på STARS.

Burgere & Blues
STARS // Fredag den 2. juli 2021
Showstart kl. 17:00 // Døre kl. 16:00 – Koncerten er siddende
Forsalg: 50,- // Burger: 89,-

Billetter købes på stars.dk
STARS // Algade 84, 4760 Vordingborg

Del:
Facebooktwitterlinkedinmail

Relaterede artikler

STARS præsenterer IAMJJ

STARS præsenterer IAMJJ

Der er ingen i Danmark, der kan det, IAMJJ kan, og vi er derfor stolte over og glæder os til at byde den danske rockpoet velkommen. Den blot 27-årige danske sangskriver IAMJJ tumler med de største emner i sine sange, og han tør pege på de største navne som...

Hvilke idrætsfolk har  fortjent 120.000 kroner?

Hvilke idrætsfolk har fortjent 120.000 kroner?

Stor idrætsfest i Mønshallerne den 14. oktober - og det haster med kandidater... Torsdag den 16. september er sidste frist for at komme i betragtning til en sand pengeregn, når Vordingborg Idrætsråd og Vordingborg Kommune i samarbejde med Øernes Revision, SuperBrugsen...