STARS præsenterer Calby

Med en raspet, soulet stemme og en retro-lyd fra ægte instrumenter har Calby på rekordtid spillet sig ind på hitlister og i hjertekulerne herhjemme. Oplev ham live på STARS den 8. oktober!

Sanger og sangskriver Calby har skabt et retro-univers af kraftfuld, støvet og guitar-dreven soul-pop. Stemmen er karakteristisk insisterende og udtryksfuld, når Calby synger om kærlighed, grådighed og angst. Vokalen veksler ubesværet mellem det sarte og det kraftfulde i perfekt kombination med den retro-lyd, der kommer af rigtige instrumenter og analogt optageudstyr.

Bag kunstnernavnet gemmer sig sanger og sangskriver Mik Thybo, der i 2019 brød gennem lydmuren med nummeret ‘The Everyday Bit’, der lynhurtigt blev P3’s Uundgåelige. Efterfølgende har sangeren udsendt kæmpehittet ‘Burnout’, der i skrivende stund er gået guld med over 11 mio. streams på Spotify.

Calby tager publikum med helt tæt på, der hvor livet til tider kan gøre ondt, på en håndspillet, ærlig og ægte måde, der på en gang lyder moderne, men også tilbageskuende i udtrykket.

SPISNING
Inden koncerten er der fællesspisning på SMALLSTARS, så man kan varme op til koncerten med dejlig mad og hyggeligt samvær med andre koncertgæster. Duevangs fra Præstø serverer en ret med kød eller grøntsager og der vil være tilbehør i form af brød og salat.

Calby
STARS // fredag den 8. oktober 2021
Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00 – Koncerten er stående
Spisning på SmallSTARS kl. 18:30 // Døre kl. 18:00 –

Forsalg: 195,-
Dørsalg: 215,-
Spisning: 120,-

Billetter købes på stars.dk
STARS // Algade 84, 4760 Vordingborg

Del:
Facebooktwitterlinkedinmail

Relaterede artikler

Stort boligbyggeri bringer nyt liv til Sydhavnen i Vordingborg

Stort boligbyggeri bringer nyt liv til Sydhavnen i Vordingborg

Mere end 130 moderne boliger er på vej til havnefronten i Vordingborg. Det oplyser Kiss Development i en pressemeddelelse. Her bliver plads til alle generationer, inklusive 60 ældre på kommunens første privatdrevne friplejehjem. De mange boliger vil for alvor etablere...

Skæbnens Labyrint i Nordfalsters Koncertshus 5. november

Skæbnens Labyrint i Nordfalsters Koncertshus 5. november

Kulturstedet i Nørre Alslev Langgade byder på improviseret musikdramatisk forestilling. De medvirkende er pianist Lars Fjeldmose, skuespiller og sanger Pernille Sørensen og skuespiller og instruktør Christian Damsgaard. Sidstnævnte er initiativtager til, at der igen...

Bliv tilmeldt Sydmedier.dk’s
gratis nyhedsbrev